Introductie-workshop

Emoties zijn soms best lastig. Daar waar we het normaal vinden dat een kind moet leren lopen en praten, vergeten we vaak dat een kind ook moet leren omgaan met emoties. In deze workshop krijg je inspiratie en enkele concrete tips om direct toe te kunnen passen

Huiskamer-workshop

Deze workshop is speciaal ter introductie van de 3-delinge workshops., maar wordt in een kleine groep, in de huiselijke kring gegeven. Gewoon, bij jou in de huiskamer.

 

Deze workshop is geschikt voor ouders.

3-delige workshop SOS peuters en emoties

Omdat een peuter in een totaal andere ontwikkelingsfase zit dan bijvoorbeeld een schoolgaand kind, vraagt dit ook andere vaardigheden van jou als opvoeder. Deze workshop geeft specifieke informatie en tips voor jou als ‘peuter-ouder’. .

3-delige workshop SOS kinderen en emoties

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Dat is het motto van deze interactieve workshop. In 3 bijeenkomsten krijg je volop concrete tips en handvatten. Inclusief ‘De gids over emoties bij kids’ als naslagwerk.

3-delige workshop SOS pubers en emoties

In 3 bijeenkomsten word je meegenomen in de wereld van emoties bij pubers. Laat je inspireren met veel ‘oja’ momenten. Het puberbrein, hormonen en risicogedrag komen voorbij met uiteraard veel praktische tips.